We vorderen gestaag, dag 4
02 Juni 2015 | Bosnië en Herzegovina, Doboj
Dragan, al jaren onze plaatselijk tolk en duizendpoot, maakte even een slippertje vandaag door met zijn jeep in een greppel te belanden. Gelukkig was er een trekker die hem weer op het recht pad hielp waarna hij zijn weg weer kon vervolgen.
We vorderen gestaag en gaan nog volgens planning maar er is nog een heleboel te doen. Morgen is een spannende dag omdat dan de eerste spanten omhoog moeten. Ook weer loodzwaar, 120 kilo! Voor nu hebben we echt geen inspiratie meer na deze intensieve en vermoeiende dag.
Oh ja, toch nog een aanvulling door Ronnie. De auto van Jeroen had een lekke band toen we naar huis wilden… Beetje jammer op zo’n moment. Maar echte bikkels als ze zijn, even snel bandje verwisseld natuurlijk! Aardig is nog te vermelden dat we morgen verwacht worden in Doboj. We treden dan op als officiële Nederlandse delegatie voor een herdenking van de watersnood van vorig jaar.
Tot morgen.
02 Juni 2015 - 21:50
Wilma:
Het is echt geweldig wat jullie allemaal doen! Chapeau!!!!!! Morgen succes met de spanten. En heel veel succes morgen tijdens en met de herdenking... -
03 Juni 2015 - 11:05
Ellen:
Hey broer en anderen
fantastisch wat jullie allemaal al weer bereikt hebben. Denk dat jullie snakken naar het herfstachtige weer hier in Nederland. Heel veel succes, en zo krijgt jullie bezoek ook nog een officieel tintje met de herdenking.
Groetjes Ellen -
03 Juni 2015 - 22:23
Dini En Wim:
Het gaat lekker daar lees ik,wordt hart gewerkt.Spannend met de spanten,o o o wat gaat het snel.Maar Ronnie zei al het worden lange dagen.Heel veel succes gr dini en wim.
03 Juni 2015 - 22:23
Dini En Wim: